18 резултата
 • ТОРТА БАДЕМОВА С КРУШИ

  Наша версия на познатото бадемово парфе - прясно изпечени бадеми, мариновани круши и свежи ягоди в лек сметанов крем, завършена с бял шоколад.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  29,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ДИАБЕТИЧНА

  Торта с бисквитени блатове, млечна сметана, варени и пресни плодове, овкусени с израелски подсладител.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ИТАЛИАНСКА С РИКОТА, ЛЕШНИЦИ И ЯГОДИ

  Хрупкави лешникови блатове и нежен крем от италианското сирене Рикота в идеална комбинация с пресни сочни сезонни плодове. Свеж и лек летен десерт.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ЙОГУРТ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ

  Хрупкави бисквитки с овесени ядки, червени, пасирани горски плодове, лек йогурт крем, завършен с пюре от къпини и боровинки, украсени с пресни плодове и хрупкави целувки.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА КУТУЗОВ

  Лек сметаново-ванилов крем между блатове, приготвени с мед и канела.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  29,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА МЕДЕНА С БОРОВИНКИ

  Горски боровинки между прясно изпечени медени платки с мед и канела и лек сметаново-ванилов крем между блатове, приготвени с мед и канела.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА МЕРЕНГА

  Шоколадов мус с парченца целувки върху тъмен шоколадов блат, залят с течен шоколад и лешников крокант.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ПЕТИФУРА МАЛИНИ И МАСКАРПОНЕ

  Торта с пандишпанови блатове с пистачо, крем маскарпоне, залята с пюрирани малини.Плочката от захарно тесто не е включена в цената. Плочката е с размер 10 см, върху нея може да се сложи надпис или лого по ваш избор.Цената на плочката е 10 лв.
  87,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ПЕТИФУРА ШОКОЛАДОВО ТИРАМИСУ

  Торта с шоколадови блатове, крем маскарпоне, кафе и сметана.Плочката от захарно тесто не е включена в цената. Плочката е с размер 10 см, върху нея може да се сложи надпис или лого по ваш избор. Цената на плочката е 10 лв.
  87,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ПОСТНА СЪС СЛИВИ

  Сини сливи, варени с портокал между бисквитени постни блатове декорирана с изпечени орехи. Торта, подходяща за вегани. Бестселър по време на постите!
  48,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ПРАСКОВИ С МАСКАРПОНЕ

  Маслени бисквитки, напоени в прясно сварено кафе, нежен маскарпоне крем, свежи праскови. Заливка от течен шоколад и декорирана с ръчно направени бонбони.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА РАФАЕЛО

  Домашни пандишпаново-кокосови платки, покрити с плътен крем от бял белгийски шоколад и кокос.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА С КОКОСОВА СМЕТАНА И БАНАН

  Шоколадов блат без яйца и мляко, бананов крем с кокосово мляко и пасирани банани, залята с натурален шоколадов ганаш.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА С ШАМ ФЪСТЪК И ОРЕХИ

  Медени блатове, домашен ванилов крем, шам фъстък и орехи.
  36,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА САХЕР

  Торта "Сахер" на 100 грама сладки е истинско шоколадово изкушение. Съчетанието от нежен шоколад и бадеми прави блатовете неустоими, а кайсиевото сладко между тях придават ароматен акцент във вкуса. Залята с шоколадов ганаш и декорирана с изтънчените френски макарони, тази торта носи наслада за сетивата.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  36,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ТОРТА СТРАЧАТЕЛА С ВИШНИ

  Тъмен шоколадов блат, чийзкрем с парченца тъмен шоколад и вишни. Заливка от тъмен шоколад (74% какао) и декорация с френски Макарон.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  34,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ЯГОДОВО-МАЛИНОВ ЧИЙЗ

  Нежен чийзкрем с ягодово-малинова сърцевина, с ягодово-малинова заливка върху прясно изпечен шоколадов блат. В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  36,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА