ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ

100 грама сладки са чудесен начин да засвидетелствате уважение или направите комплимент на вашите бизнес партньори, клиенти, колеги или приятели.на вашите бизнес партньори, клиенти, колеги или приятели. колеги или приятели.

Подаръчен ваучер

Изберете подаръчен ваучер от 100 грама сладки и доставете удоволствие на Ваш близък, колега или приятел.   

Стойност
Име на получателя
Email на получателя
Име на подателя
Email на подателя
Персонализирано съобщение
максимум 250 знака

Идеалният подарък от 100 грама сладки


Изненадайте и доставете удоволствие на приятелите и семейството си с подарък от “100 грама сладки” и те ще се насладят на селекция от изтънчени произведения на бутиковото сладкарство.

Няма по-добър подарък от това да придобиеш безценен опит. С ваучерите на Сладкарската работилница на 100 грама сладки можете да помогнете на някой, когото обичате, да стане майстор в бутиковото сладкарство.

Подаръчни ваучери


Като алтернатива, ако не можете да решите кой курс да резервирате или искате получателят да избере сам, можете да закупите персонализиран подаръчен ваучер (на стойност от 50 или 100 лв.) или електронен PDF ваучер по електронна поща (без такса).

Ако искате да закупите ваучер за подарък, моля, обадете ни се на 0887 101 900.

Очакваното време за доставка на пощенски и електронни ваучери за подарък е 3 работни дни от датата на поръчката. Това може да се увеличи по време на по - натоварени периоди като Коледа.


ПОДАРЪЧНИ ВАУЧЕРИ