Подобряване на енергийна ефективност

НОВИНИ

Тук можете да се запознаете с всички актуални новини свързани с нашата фирма, продуктите, които предлагаме, както и да научите за предсоящи събития с наше участие.
Подобряване на енергийна ефективност

Подобряване на енергийна ефективност


С ПЛЮС С-С. ТИМЕВА ЕООД сключи договор № BG16RFOP002-6.002-0212-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по процедура BG16RFOP002-6.002 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“.

Основната цел на проектното предложение е предоставяне на фокусирана подкрепа на българските малки и средни предприятия за възстановяване от икономическите последици от разпространението на пандемията COVID-19 чрез подобряване на енергийната им ефективност.

Основната дейност по проекта е инвестиция в подобряване на енергийната им ефективност.

Постигнатите резултати от изпълнението на проекта се изразяват във въвеждане на енергийно ефективно мерки за възстановяване от икономическите последици от разпространението на пандемията COVID-19, които С ПЛЮС С-С. ТИМЕВА ЕООД да запази конкурентоспособността си и да продължи развитието на дейността си по ресурсо-ефективен и еколого съобразен начин.

Обща стойност на проекта: 110 630.00 лв., от които 55 315.00 лв. европейско съфинансиране от ЕФРР.

Начало: 21.09.2022 г.

Край: 21.07.2023 г.


13.10.2022

Ганаш

Ганаш

Вероятно не всички са чували за шоколадовия ганаш, но сме сигурни, че всеки, който го е пробвал, е усетил и запомнил прекрасния му вкус. Известно е, че едно от първите неща, които един сладкар трябва да усвои в своята професия е направата на перфектния ганаш, за което ви гарантираме, че трябва усет за вкус, пропорции и старание. По същество, ганаш е шоколадова смес, която се използва като пълнеж за торти, пасти, като глазура и много други сладкарски продукти. Постигането на перфектния му вкус зависи от вида шоколад, с който се работи. Ние в 100 грама сладки използваме първокласен шоколад, внос от Белгия и затова ако пробвате нашата торта “Сахер” непременно ще възкликнeте “Уау, какъв вкус!”… а по-запознатите ни клиенти я сравняват с виенския “Сахер”, която се е превърнала в символ на града. 


Към ганаша се добавят различни подправки - като сок от портокал, алкохол, билки и чайчета. Всички тези хитрости предават допълнителен изтънчен вкус и можете да му се насладите ако опитате ръчно направените ни бонбони или макарони. А колкото до тортата “Сахер”, ако не ви се чака да я поръчвате за някой празник, ние силно ви препоръчваме да опитате паста “Сахер” със сладко от кайсии. Всъщност, каквото и да изберете, със сигурност ще останете доволни! Вижте къде се намират нашите сладкарници.


27.11.2018

100 грама сладки отвори нов магазин

100 грама сладки отвори нов магазин

Щастливи сме да споделим с Вас новината че на 10.07.2018 отваряме новия ни обект на ул. Коста Лулчев' №25! След дълго време планиране и ремонт, двуетажното помещение ще се превърне в ново място за наша сладкараница и производствен цех, където ще правиме за вас сладолед, бонбони и макарони. 


За любителите на кулинарията предвиждаме и в най-скоро време там да организираме и сладкарски курсове, с които ще може да навлезете в детайлите на бутиковото сладкарство. 


29.07.2017

100 грама сладки в Бетахаус

100 грама сладки в Бетахаус

На сладоледения фестивал ще зарадваме посетителите с богато разнообразие от италианско джелато. Всеки ще открие по нещо за своя вкус – натурален или млечен шоколад (а защо не и веган!), ванилия, ескимо, йогурт, свежите за лятото сорбета, както и нестандартни комбинации – страчатела с бадемов крокан и круши, рикота със сливи и орехи и още много, много други. Съчетанието на оригиналната италианска технология за производство и висококачествените суровини за направата на джелато създава усещане за запомнящ се, наситен вкус и незабравимо изживяване за Вашето небце. Ще Ви очакваме!

28.07.2017