Сладолед

Сладолед

Използваме оригинална италианска технология за направата на джелато. С много усърдие и внимание подбираме суровините, за да създадем разнообрани вкусови комбинации – яйца, високомаслено мляко, белгийски шоколад, пресни плодове. Вече може да наемете и количка със сладолед за Вашето събитие!

31 резултата
 • КОЛИЧКА СЪС СЛАДОЛЕД ЗА ВАШЕТО СЪБИТИЕ (ОТ 80 ДО 100 ЧОВЕКА)

  СЛАДОЛЕДЕНА КОЛИЧКА ЗА ВАШЕТО СЪБИТИЕ / 749 ЛВ. С ДДС В цената на наем на една количка със сладолед са включени до 5 вида (общо 10 кг) сладолед и комплименти към него, фунийки, чашки, лъжички за сладолед, поръски, макаронени черупки. За транспорт, както и наш продавач - консултант за период от 2 до 3 часа, цената е по договаряне, в зависимост от локацията и типа събитие. За поръчки и цени при условия различни от описаните горе, може да се свържете с нас на info@100gramasladki.com или на 0887 101 900. Вкусове: Джелато: Млечен шоколад – белгийски ‘’Callebaut’’ 54% какао Натурален шоколад – белгийски шоколад ‘’Callebaut’’ 72% какао  Йогурт със смокини Страчатела с мариновани круши и печени бадеми Йогурт с ягоди Шам фъстък Шам фъстък и малини Ескимо Бурбонска ванилия Рикота със сини сливи и печени орехиАперолСорбе: Манго/ Малина / Ягода Създатели: Доменико Стефано (Италия) и Марк Пике (Франция) са нашите джелато специалисти, създатели на едни от най- добрите джелатерии в Европа. За две години направихме палитра от натурални сладоледи и сорбета за ценители. Концепцията на 100 грама джелато е докосването на неповторимата магия на сладоледени изкушения от цял свят.Цветовете на сладоледите ни са ярки и разнообразни, а това се дължи на естествения цвят на плодовете, с които работим. Вкусът на сладоледа е плътен, това се дължи на малкото количество въздух, който се вкарва при производството. Продукти, които използваме: пълномаслено мляко 3,6%, сметана 32% масленост, рикота и маскарпоне от Италия захар, кафява захар. Пресни яйца, български плодове, малини, ягоди, пъпеш, круши, сливи, кайсии, череши, вишни, манго от Португалия, касис от Франция. Пресни шушулки бурбонска ванилия, ядки, шам фъстък от Иран, лешници от Пиемонт, Италия, орехи и бадеми от България. Белгийски шоколад ‘‘Callebaut’’ 54 и 72% какао. *Не използваме овкусители, оцветители, стабилизатори и изкуствени ароматизатори.
  749,00 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • КОЛИЧКА СЪС СЛАДОЛЕД ЗА ВАШЕТО СЪБИТИЕ (ОТ 20 ДО 40 ЧОВЕКА)

  СЛАДОЛЕДЕНА КОЛИЧКА ЗА ВАШЕТО СЪБИТИЕ (от 20 до 40 човека) / 449 ЛВ. С ДДС В цената на наем на една количка със сладолед са включени до 3 вида (общо 5 кг) сладолед и комплименти към него, фунийки, чашки, лъжички за сладолед, поръски, макаронени черупки. За транспорт, както и наш продавач - консултант за период от 2 до 3 часа, цената е по договаряне, в зависимост от локацията и типа събитие. За поръчки и цени при условия различни от описаните горе, може да се свържете с нас на info@100gramasladki.com или на 0887 101 900. Вкусове: Джелато: Млечен шоколад – белгийски ‘’Callebaut’’ 54% какао Натурален шоколад – белгийски шоколад ‘’Callebaut’’ 72% какао  Йогурт със смокини Страчатела с мариновани круши и печени бадеми Йогурт с ягоди Шам фъстък Шам фъстък и малини Ескимо Бурбонска ванилия Рикота със сини сливи и печени орехиАперолСорбе: Манго/ Малина / Ягода Създатели: Доменико Стефано (Италия) и Марк Пике (Франция) са нашите джелато специалисти, създатели на едни от най- добрите джелатерии в Европа. За две години направихме палитра от натурални сладоледи и сорбета за ценители. Концепцията на 100 грама джелато е докосването на неповторимата магия на сладоледени изкушения от цял свят.Цветовете на сладоледите ни са ярки и разнообразни, а това се дължи на естествения цвят на плодовете, с които работим. Вкусът на сладоледа е плътен, това се дължи на малкото количество въздух, който се вкарва при производството. Продукти, които използваме: пълномаслено мляко 3,6%, сметана 32% масленост, рикота и маскарпоне от Италия захар, кафява захар. Пресни яйца, български плодове, малини, ягоди, пъпеш, круши, сливи, кайсии, череши, вишни, манго от Португалия, касис от Франция. Пресни шушулки бурбонска ванилия, ядки, шам фъстък от Иран, лешници от Пиемонт, Италия, орехи и бадеми от България. Белгийски шоколад ‘‘Callebaut’’ 54 и 72% какао. *Не използваме овкусители, оцветители, стабилизатори и изкуствени ароматизатори.
  449,00 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ЙОГУРТ СЪС СМОКИНИ ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато йогурт, съчетано с домашно сладко от зелени смокини от Созопол
  4,80 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ЕСКИМО ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Млечно джелато с тъмна заливка Ескимо
  4,20 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • СОРБЕ МАЛИНА ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Сорбе от ароматни български малини
  4,40 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • БУРБОНСКА ВАНИЛИЯ ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато с пълномаслено мляко и шушулка Бурбонска ванилия от Мадагаскар
  4,80 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ТИРАМИСУ ВЕНЕЦИАНО ЛУКС ДЖЕЛАТО

  По традиционна рецепта от областта Венето, Италия - с бишкоти, напоени във вино Марсала
  5,80 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ЛИМОНОВ ПАЙ ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Млечно джелато с лимонов крем и хрупкави бисквити
  5,60 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • 10 БР. БУРКАНЧЕТА ДЖЕЛАТО МИКС

  Сет-микс от 10 бр. бурканчета джелато с любимите Ви вкусове.Получавате вкусен комплимент - черупки от френски макарони и шоколадови трохи.*В "Клиентски бележки" може да запишете Вашия микс от избрани вкусове.
  49,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ВАНИЛИЯ И НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Класическо съчетание на джелато Бурбонска ванилия и джелато млечен шоколад, направени с млечен белгийски шоколад Callebaut
  4,80 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПИСТАЧО И СОРБЕ МАЛИНА ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато с шамфъстък и сорбе от български ароматни малини
  5,60 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • МЛЕЧЕН ШОКОЛАД ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато млечен шоколад, приготвен от белгийски шоколад Callebaut
  4,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато от тъмен белгийски шоколад Callebaut 54,5 % какао
  4,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • СОРБЕ МАНГО И МАЛИНА ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Сорбе от свежо манго и ароматни български малини
  5,10 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • РИКОТА СЪС СИНИ СЛИВИ И ОРЕХИ ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато с италианска рикота, печени орехи и сини сливи
  4,80 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • СТРАЧАТЕЛА С КРУШИ ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато с мариновани круши, печени бадеми и тъмен белгийски шоколад Callebaut
  4,60 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПИСТАЧО ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато с шамфъстък от Иран
  5,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ