Количка със сладолед за Вашето събитие (от 20 до 40 човека)

Количка със сладолед за Вашето събитие (от 20 до 40 човека)

ID: 716071

СЛАДОЛЕДЕНА КОЛИЧКА ЗА ВАШЕТО СЪБИТИЕ (от 20 до 40 човека) /


В цената на наем на една количка със сладолед са включени до 3 вида (общо 5 кг) сладолед и комплименти към него, фунийки, чашки, лъжички за сладолед, поръски, макаронени черупки. За транспорт, както и наш продавач - консултант за период от 2 до 3 часа, цената е по договаряне, в зависимост от локацията и типа събитие. За поръчки и цени при условия различни от описаните горе, може да се свържете с нас на info@100gramasladki.com или на 0887 101 900. 

Вкусове:
Джелато:
Бурбонска ванилия
Солен карамел с печени фъстъци
Йогурт
Страчатела с круши
Виолетка
Пистачо
Млечен шоколад
Натурален шоколад
Сорбе:
Манго
Малина

Създатели: Доменико Стефано (Италия) и Марк Пике (Франция) са нашите джелато специалисти, създатели на едни от най- добрите джелатерии в Европа. За две години направихме палитра от натурални сладоледи и сорбета за ценители. Концепцията на 100 грама джелато е докосването на неповторимата магия на сладоледени изкушения от цял свят.

Цветовете на сладоледите ни са ярки и разнообразни, а това се дължи на естествения цвят на плодовете, с които работим.

Вкусът на сладоледа е плътен, това се дължи на малкото количество въздух, който се вкарва при производството.

Продукти, които използваме: пълномаслено мляко 3,6%, сметана 32% масленост, рикота и маскарпоне от Италия захар, кафява захар. Пресни яйца, български плодове, малини, ягоди, пъпеш, круши, сливи, кайсии, череши, вишни, манго от Португалия, касис от Франция. Пресни шушулки бурбонска ванилия, ядки, шамфъстък от Иран, лешници от Пиемонт, Италия, орехи и бадеми от България. Белгийски шоколад ‘‘Callebaut’’ 54 и 72% какао.

*Не използваме овкусители, оцветители, стабилизатори и изкуствени ароматизатори.840,00 лв.

Артикулът не е подходящ за онлайн поръчка