Ягодови дни

Ягодови дни

От 5-ти до 31-ви май

25 резултата
 • ПАСТА С ШАМФЪСТЪК И ЯГОДИ

  Блат с шамфъстък, пюре от ягоди, крем Маскарпоне, завършена с крем с шамфъстък.
  5,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА ПАВЛОВА

  Целувка, Маскарпоне с портокалови корички и ягодово-малинова сърцевина.
  5,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА ЯГОДОВ ЧИЙЗ

  Пасирани ягоди върху чийзкрем и хрупкави маслени бисквитки.
  5,60 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА ФРЕЗИЕ

  Пандишпанов блат, френски крем Англес, ягоди
  5,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • РУЛО С ЯГОДИ, МАСКАРПОНЕ И ХРУПКАВИ ШОКОЛАДОВИ ПЕРЛИ

  Пандишпан, приготвен с тъмен шоколад, лек маскарпоне крем, пресни ягоди и хрупкави шоколадови перлички
  5,60 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТАРТА С ВАНИЛОВ КРЕМ И ЯГОДИ

  Хрупкава маслена основа с франжипан и ягоди, лек ванилов крем с ягоди (ягодово кули).
  5,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТАРТА С ШОКОЛАД И ЯГОДИ

  Маслена шоколадова кошничка, ганаш крем с млечен шоколад Callebaut и пресни ягоди.
  5,60 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА С ШАМФЪСТЪК И ЯГОДИ

  Блат с шамфъстък, пюре от ягоди, крем Маскарпоне, завършена с крем с шамфъстък.Размер: 4-6 парчета.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  28,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ВАНИЛОВА С МАСКАРПОНЕ И ЯГОДИ

  Ванилов пунш /ванилов блат, Маскарпоне, бял шоколад/, покрит с глазура от бял шоколад, лек крем Маскарпоне с ягоди, свежи ягоди.Размер - 4-6 парчета.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  26,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА РАФАЕЛО С ЯГОДИ

  Бял трюфел блат, бял шоколадов мус, кокос, лешников крокан, ягоди.Подходяща за 4 до 6 човека.* Макароните в декорацията може да се различават като вкус и цвят от тези на снимката.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав. Декорацията от свежи плодове отгоре е според сезона.
  29,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • РУЛО С ЯГОДИ, МАСКАРПОНЕ И ХРУПКАВИ ШОКОЛАДОВИ ПЕРЛИ

  Пандишпан, приготвен с тъмен шоколад, лек маскарпоне крем, пресни ягоди и хрупкави шоколадови перлички. Подходящо за 4 до 6 човека.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  28,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ЯГОДОВА СВЕЖЕСТ

  Тънки ванилови блатове, нежен йогурт крем, покрита с пюре от ягоди и малини, завършена с пресни ягоди.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  38,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ЧИЙЗ С ШАМФЪСТЪК И ЯГОДИ

  Чийз крем в комбинация с пюрирани ягоди в сърцевината на тортата и бадемова платка, овкусена с шамфъстък. Завършена със заливка от ягодова глазура. *Размер - 8 парчетаВ цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  43,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА БАДЕМОВА С КРУШИ

  Наша версия на познатото бадемово парфе - прясно изпечени бадеми, мариновани круши и свежи ягоди в лек сметанов крем, завършена с бял шоколад.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  39,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ШОКОЛАДОВ ПУНШ С ШАМФЪСТЪК И ЯГОДИ

  Шоколадов пунш /шоколадов пандишпан,течен шоколад и сметана/, покрит с глазура от бял шоколад с шамфъстък и бадеми, украсен с крем с шамфъстък и пресни ягоди.Размер - 8 парчета.*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  38,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА СЪРЦЕ ЯГОДОВ ЧИЙЗ

  Вкусна торта със свежа украса от пресни плодове. Подходяща за 8 души. В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  42,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТРАЙФЪЛ С ЯГОДИ

  Ванилов блат, щедро напоен с ягодов сироп, разкошен крем Маскарпоне, пресни ягоди, шамфъстък.Грамаж: 0.850 кг
  27,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ГАЛЕТ С ЯГОДИ И БАДЕМ

  Традиционен френски сладкиш с хрупкаво маслено тесто, бадемов франжипан и ягоди.
  4,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • КЕКС БЕЗГЛУТЕНОВ ФРЕНСКИ ШОКОЛАДОВ С ЯГОДИ

  Френски шоколадов кекс с ягоди. Не съдържа глутен. Малък размер.
  4,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • БУРКАН СЛАДКИ МИКС С ЕДНА РИСУВАНА СЛАДКА

  Микс от ръчно приготвените ни сладки и ръчно рисувана маслена сладка.Грамаж: 0,400кг*Артикулът е наличен в нашите търговски обекти.
  15,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • КУТИЯ С МАРЦИПАНОВИ ЯГОДИ

  Фино смлени бадеми и пудра захар.
  8,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • КРЕМ И ЯГОДИ

  В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  84,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ЯГОДОВО ОМБРЕ

  Преливаща розова емоция от вкусен маслен крем, а на върха - пресни ягоди!Истинска наслада!В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  84,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ДЖУЛИЯ

  Красота и богатство, съчетано с плодове и целувки! Торта покрита с бледо-розов маслен крем и стичащ се бял шоколад за Вашия празник... with love!В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  84,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА