Парти маса Golden State Warriors

Парти маса Golden State Warriors

9 резултата
 • GOLDEN STATE WARRIORS

  В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав. *Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи. Внимание! Всеки отделен модел декораторска торта съдържа в себе си два компонента – вид на пълнежа и съответната декорация. В приложеното на страницата каре може да се запознаете и да изберете вида на всеки пълнеж и наличието на съответните АЛЕРГЕНИ в него. Някои декорации могат да съдържат в съставките си АЛЕРГЕНИ. По тази причина учтиво Ви молим преди да финализирате поръчката си за даден модел декораторска торта с избран от вас вид пълнеж, да прочетете в полето ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ пълното описание на съставките и наличните АЛЕРГЕНИ в крайният готов продукт. Възможно е при разрязване на тортата на място от декорацията да попаднат АЛЕРГЕННИ съставки в пълнежа.
  321,30 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • КЕЙК ПОПС GOLDEN STATE WARRIORS 6БР.

  *Минималният брой за поръчка е 6.
  19,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ДЕКОРИРАНИ КЪПКЕЙКОВЕ GOLDEN STATE WARRIORS 6БР.

  Изберете вкус за Вашите къпкейкове
  37,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ШОКОЛАДОВ ШОТ С КРЕМ КУТИЯ - 49 БР.

  Шоколадов шот с крем тирамису - 7 бр. Шоколадов шот с крем меренга - 7 бр. Шоколадов шот с крем пистачо - 14 бр. Шоколадов шот с крем чийз - 7 бр. Шоколадов шот с крем страчатела с вишни - 7 бр. Шоколадов шот с крем манго - 7 бр.
  102,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • МИНИ БУРГЕРИ - 16 БР.

  Мини бургери с прясно изпечени хлебчета от нашата пекарна: бяло хлебче с моцарела и сушен домат - 4 бр.; пълнозърнесто хлебче с овесени ядки, гарнирани с шунка и пресни зеленчуци - 8 бр.; пълнозърности хлебчета с микс от семена и сьомга - 4 бр.
  48,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • СОЛЕНИ ТАПАС РИБНИ ПЛАТО - 24БР.

  Тапас със сельодка и чушка - 6бр.Тапас със сьомга - 6бр.Тапас с гуакамоле и скариди - 6бр.Тапас с тартар от раци - 6бр.
  72,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • СОЛЕНИ КРОАСАНИ КУТИЯ - 35 БР.

  Мини кроасан с прошуто - 7 бр. Мини кроасан с шунка и ементал - 7 бр. Мини кроасан със спанак и сирене фета - 7 бр. Мини кроасан с яйце и домат - 14 бр.
  112,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ДЕКОРИРАНА АРКА С БАЛОНИ

  За повече информация - изпратете ни запитване на info@100gramasladki.com или на 0887 101 900.
  0,00 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ