Baby girl

Baby girl

8 резултата
 • КЕЙК ПОПС BABY GIRL 6БР.

  *Минималният брой за поръчка е 6.
  19,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • КУТИЯ С ЛИМОНОВИ ПЕТИФУРИ ЗА МОМИЧЕНЦЕ - 36БР.

  Лимонови петифури с декорация - ванилови блатове, лимонов крем от прясно изцедени лимони, завършени с бял шоколад и декорация.
  101,10 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • МИНИ КРЕМЧЕТА BABY GIRL - 16 БР.

  Мини крем страчатела чийз с вишни - 4 бр. Мини крем чийз с манго - 4 бр. Мини крем маскарпоне с праскови - 4 бр. Мини крем нутела чийз - 4бр.*Мини кремчетата се предлагат в кутия 16бр.
  49,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ДЕКОРИРАНИ КЪПКЕЙКОВЕ BABY GIRL 6БР.

  Изберете вкус за Вашите къпкейкове.
  37,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • BABY GIRL

  В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав. *Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи. Внимание! Всеки отделен модел декораторска торта съдържа в себе си два компонента – вид на пълнежа и съответната декорация. В приложеното на страницата каре може да се запознаете и да изберете вида на всеки пълнеж и наличието на съответните АЛЕРГЕНИ в него. Някои декорации могат да съдържат в съставките си АЛЕРГЕНИ. По тази причина учтиво Ви молим преди да финализирате поръчката си за даден модел декораторска торта с избран от вас вид пълнеж, да прочетете в полето ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ пълното описание на съставките и наличните АЛЕРГЕНИ в крайният готов продукт. Възможно е при разрязване на тортата на място от декорацията да попаднат АЛЕРГЕННИ съставки в пълнежа.
  122,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ДЕКОРИРАНА АРКА С БАЛОНИ

  За повече информация - изпратете ни запитване на info@100gramasladki.com или на 0887 101 900.
  0,00 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ