Дни на малините

Дни на малините

Дни на малините 2-31 август

24 резултата
 • МАКАРОН МАЛИНА

  Два бадемови макарона, слепени с домашно сладко от малина Класически вкус - наличен в нашите търговски обекти през цялата година.
  1,79 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПАСТА МАЛИНОВ ЧИЙЗ

  Пасирани малини върху чийзкрем и хрупкави маслени бисквитки.
  5,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА ОРЕХОВА С МАСКАРПОНЕ И МАЛИНИ

  Нежен крем маскарпоне, орехови блатове и свежи малини.
  5,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА ШОКОЛАДОВ ПУНШ С ШАМФЪСТЪК И МАЛИНИ

  Шоколадов пунш /шоколадов пандишпан,течен шоколад и сметана/, покрит с глазура от бял шоколад с шамфъстък и бадеми, украсен с крем с шамфъстък и пресни малини.
  5,20 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ТАРТА БЯЛ ШОКОЛАДОВ МУС, ПИСТАЧО И МАЛИНИ

  Шоколадова основа с пълнеж от бял шоколадов мус, със сърцевина от малини, покрита с бял шоколад с шамфъстък и лешников крокан.
  5,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТАРТА С ШОКОЛАД И МАЛИНИ

  Шоколадова маслена кошничка, ганаш с млечен белгийски шоколад Callebaut 54% и свежи малини.
  5,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ОРЕХОВА С МАСКАРПОНЕ И МАЛИНИ

  Нежен крем маскарпоне, орехови блатове и свежи малини. Подходяща за 4 до 6 човека. Декорацията от свежи плодове отгоре е според сезона.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  26,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА МАЛИНОВ ЧИЙЗ

  Хрупкави маслени бисквити, чийз крем и малини. Размер: 8 парчета
  39,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ШОКОЛАДОВ ПУНШ С ШАМФЪСТЪК И МАЛИНИ

  Шоколадов пунш /шоколадов пандишпан,течен шоколад и сметана/, покрит с глазура от бял шоколад с шамфъстък и бадеми, украсен с крем с шамфъстък и пресни малини.
  35,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА БЕЗГЛУТЕНОВА

  *Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.
  59,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ПЕТИФУРА МАЛИНИ И МАСКАРПОНЕ

  Торта с пандишпанови блатове с пистачо, крем маскарпоне, залята с пюрирани малини.Размери:30 парчета - 30см на 40см60 парчета - 40см на 60см*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  93,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • КЕКС МАСЛЕН С МАЛИНИ И ПРАСКОВИ

  Маслен кекс с малини, праскови и боровинки.
  3,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • БЕЗГЛУТЕНОВ ФРЕНСКИ ШОКОЛАДОВ КЕКС С МАЛИНИ

  Безглутенов френски много шоколадов кекс с малини.
  3,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • КРАСОТАТА НА СЕЗОНА

  В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  80,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ВЕНЕРА

  Торта "Венера" е наситена с много настроение и празнични емоции! Тортата е покрита с маслен крем в червено и бяло, в комбинация от пресни малини и ягоди, както и красиви захарни цветя!В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  69,60 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ДЖУЛИЯ

  Красота и богатство, съчетано с плодове и целувки! Торта покрита с бледо-розов маслен крем и стичащ се бял шоколад за Вашия празник... with love!В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  69,60 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ЖУЛИЕТА

  Торта "Жулиета" е вдъхновена от настъпващата пролет и красивите нежни цветове на сезона. Покрита е с нежно-розов маслен крем в комбинация със стичащ се натурален белгийски шоколад Callebaut. В допълнение със сезонните плодове, розите от захарна паста и френските макарони с натурален ганаш, Вие получавате едно бижу за Вашия празник!В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  69,60 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • СОРБЕ МАЛИНА ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Сорбе от ароматни български малини
  4,40 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • СОРБЕ МАНГО И МАЛИНА ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Сорбе от свежо манго и ароматни български малини
  5,10 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПИСТАЧО И СОРБЕ МАЛИНА ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато с шамфъстък и сорбе от български ароматни малини
  5,60 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ