Дни на ябълки, сливи и круши

Дни на ябълки, сливи и круши

От 06 до 31 октомври

9 резултата
 • БАДЕМОВ МУС С КРУШИ

  Печени бадеми и мариновани круши в лек сметанов крем.
  5,60 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА БАДЕМОВА С КРУШИ

  Наша версия на познатото бадемово парфе - прясно изпечени бадеми, мариновани круши и свежи ягоди в лек сметанов крем, завършена с бял шоколад.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  44,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТИКВЕНИК

  За Вашата празнична трапеза - домашно приготвен тиквеник * Подходящ за 8 човека.
  28,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • БАДЕМОВИ ПОСТНИ СЛАДКИ СЪС СИНИ СЛИВИ И ОРЕХИ/ВЕГАН

  Пакет постни сладки със сини сливи, варени с портокали и печени орехи. Грамаж: 0,200кг *Налични в търговските ни обекти.
  9,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПЕЧЕНА ЯБЪЛКА, СОЛЕН КАРАМЕЛ И КАНЕЛА

  Маслен крем, печена ябълка, солен карамел и канела.
  2,10 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • КРУША

  Маслен крем, парченца маринована круша. Класически вкус - наличен в нашите търговски обекти през цялата година.
  2,10 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • СЛИВА

  Маслен крем, домашно сладко от сини сливи. Класически вкус - наличен в нашите търговски обекти през цялата година.
  2,10 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ЕСЕН В ГОРАТА

  Торта с фигурки от бадемов марципан.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав. *Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи. Внимание! Всеки отделен модел декораторска торта съдържа в себе си два компонента – вид на пълнежа и съответната декорация. В приложеното на страницата каре може да се запознаете и да изберете вида на всеки пълнеж и наличието на съответните АЛЕРГЕНИ в него. Някои декорации могат да съдържат в съставките си АЛЕРГЕНИ. По тази причина учтиво Ви молим преди да финализирате поръчката си за даден модел декораторска торта с избран от вас вид пълнеж, да прочетете в полето ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ пълното описание на съставките и наличните АЛЕРГЕНИ в крайният готов продукт. Възможно е при разрязване на тортата на място от декорацията да попаднат АЛЕРГЕННИ съставки в пълнежа.
  118,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА