Дни на черешите и вишните

Дни на черешите и вишните

От 10 до 30 юни

17 резултата
 • КРЕМ СТРАЧАТЕЛА ЧИЙЗ С ВИШНИ

  Чийз крем с парченца тъмен шоколад и вишни, тъмен шоколад (74% какао), овесени бисквити.
  6,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА СТРАЧАТЕЛА С ВИШНИ

  Тъмен шоколадов блат, чийз крем с парченца тъмен шоколад и вишни. Заливка от тъмен шоколад (74% какао) и декорация череша.
  6,70 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • РУЛО БЛЕК ФОРЕСТ

  Пандишпан, приготвен с тъмен шоколад, лек маскарпоне крем, варени вишни с черешово вино.
  5,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПАСТА С ШАМ ФЪСТЪК И ЧЕРЕШИ

  Пандишпан с шамфъстък, пюре от вишни, крем Маскарпоне, завършена с крем с шамфъстък.
  5,95 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ТОРТА С ШАМ ФЪСТЪК И ЧЕРЕШИ

  Пандишпан с шамфъстък, пюре от вишни, крем Маскарпоне, завършена с крем с шамфъстък.Размер: 4-6 парчета.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  29,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • РУЛО БЛЕК ФОРЕСТ

  Пандишпан, приготвен с тъмен шоколад, лек Маскарпоне крем, варени вишни с червено вино.Подходящо за 4 до 6 човека.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  29,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ТОРТА СТРАЧАТЕЛА С ВИШНИ

  Тъмен шоколадов блат, чийз крем с парченца тъмен шоколад и вишни. Заливка от тъмен шоколад (74% какао) и декорация с френски макарон.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  44,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТРАЙФЪЛ БЛЕК ФОРЕСТ С ВИШНИ

  Шоколадов пандишпан, приготвен с тъмен шоколад, лек Маскарпоне крем, варени вишни с червено вино, домашно сладко от вишни, ликьор Амарето, завършен с белгийски млечен шоколад.Грамаж: 0.900 кг
  27,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • КЕКС С ПИСТАЧО И ВИШНИ МАЛЪК

  Маслен кекс с шамфъстък и вишни, завършен с глазура с шамфъстък и лешников крокан.
  4,60 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • КЕКС С ПИСТАЧО И ВИШНИ

  Маслен кекс с шамфъстък и вишни, завършен с глазура с шамфъстък и лешников крокан.Размер: 6 парчета.
  28,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПЛОДОВА ПИТА С ВИШНИ

  Пандишпан с масло и вишни.Размер: 4 парчета.
  13,60 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • МАКАРОН ШАМФЪСТЪК И ЧЕРЕША

  Фреснки макарон от бадемово брашно, ганаш от бял шоколад и домашно сладко от вишни 
  2,10 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • АМАРЕТО С АМАРЕНА И АМАРЕТИ ЛУКС ДЖЕЛАТО

  Джелато с ликьор Амарето, вишни Амарена и хрупкави бискиви Амарети
  6,60 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ЧЕРИ ГЪРЛ

  В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  106,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ЧЕРИ КЪПКЕЙК

  Това е тортата, която ще Ви потопи в магията на шоколада и ще Ви заведе в свят, изпълнен със сладост, перфектно съчетан с хрупкави бисквити, апетитни захарни черешки, черупки от френски макарони, блокчета шоколад... и за завършек - черешката на тортата върху разкошен къпкейк!В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  106,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ЧЕРИ ОМБРЕ

  Тортата, от която просто ще искате да грабнете черешката и да се насладите на страхотния маслен крем с преливащо омбре! Декорация според сезона - свежи череши или изработени от захарна паста.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  102,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА