Седмици на черешите и вишните

Седмици на черешите и вишните

От 10 до 30 юни

17 резултата
 • ТОРТА ШОКОЛАДОВ ПУНШ С ШАМФЪСТЪК И МАЛИНИ

  Шоколадов пунш /шоколадов пандишпан,течен шоколад и сметана/, покрит с глазура от бял шоколад с шамфъстък и бадеми, украсен с крем с шамфъстък и пресни малини.
  35,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА БАДЕМОВ МУС С ЧЕРЕШИ

  Печени бадеми и череши в лек сметанов крем.
  4,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПАСТА ВИШНЕВ ЧИЙЗ

  Сочни вишни върху чийзкрем и хрупкави маслени бисквитки.
  5,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА СТРАЧАТЕЛА С ВИШНИ

  Тъмен шоколадов блат, чийз крем с парченца тъмен шоколад и вишни. Заливка от тъмен шоколад (74% какао) и декорация с мини макарон.
  5,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • КРЕМ СТРАЧАТЕЛА ЧИЙЗ С ВИШНИ

  Чийз крем с парченца тъмен шоколад и вишни, тъмен шоколад (74% какао), овесени бисквити.
  5,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА БЛЕК ФОРЕСТ

  Вишни, варени с червено вино и канела, крем маскарпоне между тъмни шоколадови блатове, напоени с черешова ракия. Размер: 4-6 парчета.
  21,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ТРАЙФЪЛ БЛЕК ФОРЕСТ

  Вишни, варени с червено вино и канела, крем маскарпоне между тъмни шоколадови блатове, напоени с черешова ракия. Удобна опаковка за транспортиране - пикник, идеална за подарък или за похапване от цялото семейство. Грамаж: 0,900кг
  22,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ВИШНЕВ ЧИЙЗ

  Сочни вишни върху чийз крем и основа от хрупкави маслени бисквитки.
  37,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА СТРАЧАТЕЛА С ВИШНИ

  Тъмен шоколадов блат, чийз крем с парченца тъмен шоколад и вишни. Заливка от тъмен шоколад (74% какао) и декорация с френски макарон.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  37,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ЧЕРИ ГЪРЛ

  В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  72,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ЧЕРИ КЪПКЕЙК

  Това е тортата, която ще Ви потопи в магията на шоколада и ще Ви заведе в свят, изпълнен със сладост, перфектно съчетан с хрупкави бисквити, апетитни захарни черешки, черупки от френски макарони, блокчета шоколад... и за завършек - черешката на тортата върху разкошен къпкейк!В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  72,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ЧЕРИ ОМБРЕ

  Тортата, от която просто ще искате да грабнете черешката и да се насладите на страхотния маслен крем с преливащо омбре! Декорация според сезона - свежи череши или изработени от захарна паста.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.
  64,80 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • МАКАРОН ШАМФЪСТЪК И ЧЕРЕША

  Фреснки макарон от бадемово брашно, ганаш от бял шоколад и домашно сладко от вишни 
  1,79 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ГАЛЕТ С ВИШНИ И БАДЕМ

  Традиционен френски сладкиш с хрупкаво маслено тесто, бадемов франжипан и вишни.
  4,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ПАСТА ШОКОЛАДОВ ПУНШ С ШАМФЪСТЪК И МАЛИНИ

  Шоколадов пунш /шоколадов пандишпан,течен шоколад и сметана/, покрит с глазура от бял шоколад с шамфъстък и бадеми, украсен с крем с шамфъстък и пресни малини.
  5,20 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ