Дни на черешите и вишните

Дни на черешите и вишните

Набери ми череши, защото е лято! Свежестта на вишните и сладостта на черешите вдъхновиха нашите майстори сладкари да сътворят едни от най-запомнящите се десерти. Може да им се насладите във всяка една наша сладкарница. От 07 юни

17 резултата
 • ШОКОЛАДОВА САКСИЙКА С АМАРЕТО И ПЕЧЕН БАДЕМ

  Млечен шоколад, пандишпан с масло напоен с кафе, крем маскарпоне, печени бадеми, Амарето.
  7,40 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ВИШНЕВ ЧИЙЗ

  Сочни вишни върху чийзкрем и хрупкави маслени бисквитки.
  7,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПАСТА С ШАМФЪСТЪК И ЧЕРЕШИ

  Пандишпан с шамфъстък, пюре от вишни, крем Маскарпоне, завършена с крем с шамфъстък.
  6,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • РУЛО БЛЕК ФОРЕСТ

  Пандишпан, приготвен с тъмен шоколад, лек маскарпоне крем, варени вишни с черешово вино.
  7,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ШОКОЛАДОВ ПУНШ С ШАМФЪСТЪК, ЯГОДИ И ЧЕРЕШИ

  Шоколадов пунш /шоколадов пандишпан,течен шоколад и сметана/, покрит с глазура от бял шоколад с шамфъстък и бадеми, украсен с крем с шамфъстък, пресни ягоди и череши.
  7,60 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТАРТА С ШОКОЛАД И ВИШНИ

  Маслена шоколадова основа с млечен шоколад Callebaut и домашно сладко от вишни, бял шоколадов крем, завършена с млечен шоколад и лешников крокан.
  7,20 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА С ШАМФЪСТЪК И ЧЕРЕШИ

  Пандишпан с шамфъстък, пюре от вишни, крем Маскарпоне, завършена с крем с шамфъстък.Размер: 4-6 парчета.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  37,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА ВИШНЕВ ЧИЙЗ

  Сочни вишни върху чийз крем и основа от хрупкави маслени бисквитки.
  46,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА БЛЕК ФОРЕСТ

  Пандишпан с тъмен шоколад, лек Маскарпоне крем, варени вишни с червено вино.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  48,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ШОКОЛАДОВ ПУНШ С ШАМФЪСТЪК, ЯГОДИ И ЧЕРЕШИ

  Шоколадов пунш /шоколадов пандишпан,течен шоколад и сметана/, покрит с глазура от бял шоколад с шамфъстък и бадеми, украсен с крем с шамфъстък и пресни ягоди и череши.Размер - 8 парчета.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.
  48,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ПЛОДОВА ПИТА С ВИШНИ

  Пандишпан с масло и вишни.*Продуктът е наличен във фирмените ни магазини.
  4,80 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ТАРТА С ПИСТАЧО И ВИШНИ

  Маслена основа с бадемов франжипан, шамфъстък и вишни.*Цената е за 1 парче тарта.*Налична във фирмените ни магазини.
  4,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ТОРТА ЧЕРИ КЪПКЕЙК

  Това е тортата, която ще Ви потопи в магията на шоколада и ще Ви заведе в свят, изпълнен със сладост, перфектно съчетан с хрупкави бисквити, апетитни захарни черешки, черупки от френски макарони, блокчета шоколад... и за завършек - черешката на тортата върху разкошен къпкейк!В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи. Внимание! Всеки отделен модел декораторска торта съдържа в себе си два компонента – вид на пълнежа и съответната декорация. В приложеното на страницата каре може да се запознаете и да изберете вида на всеки пълнеж и наличието на съответните АЛЕРГЕНИ в него. Някои декорации могат да съдържат в съставките си АЛЕРГЕНИ. По тази причина учтиво Ви молим преди да финализирате поръчката си за даден модел декораторска торта с избран от вас вид пълнеж, да прочетете в полето ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ пълното описание на съставките и наличните АЛЕРГЕНИ в крайният готов продукт. Възможно е при разрязване на тортата на място от декорацията да попаднат АЛЕРГЕННИ съставки в пълнежа.
  119,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ЧЕРЕША

  Маслен крем, домашно сладко от череши.*Не е подходящо за хора страдащи от целиакия. *Не е подходящо за хора страдащи от целиакия.
  2,40 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • ЧЕРИ ГЪРЛ

  В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декорацията от свежи плодове върху тортата е спрямо сезона.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи. Внимание! Всеки отделен модел декораторска торта съдържа в себе си два компонента – вид на пълнежа и съответната декорация. В приложеното на страницата каре може да се запознаете и да изберете вида на всеки пълнеж и наличието на съответните АЛЕРГЕНИ в него. Някои декорации могат да съдържат в съставките си АЛЕРГЕНИ. По тази причина учтиво Ви молим преди да финализирате поръчката си за даден модел декораторска торта с избран от вас вид пълнеж, да прочетете в полето ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ пълното описание на съставките и наличните АЛЕРГЕНИ в крайният готов продукт. Възможно е при разрязване на тортата на място от декорацията да попаднат АЛЕРГЕННИ съставки в пълнежа.
  119,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ЧЕРИ ОМБРЕ

  Тортата, от която просто ще искате да грабнете черешката и да се насладите на страхотния маслен крем с преливащо омбре! Декорация според сезона - свежи череши или изработени от захарна паста.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи. Внимание! Всеки отделен модел декораторска торта съдържа в себе си два компонента – вид на пълнежа и съответната декорация. В приложеното на страницата каре може да се запознаете и да изберете вида на всеки пълнеж и наличието на съответните АЛЕРГЕНИ в него. Някои декорации могат да съдържат в съставките си АЛЕРГЕНИ. По тази причина учтиво Ви молим преди да финализирате поръчката си за даден модел декораторска торта с избран от вас вид пълнеж, да прочетете в полето ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ пълното описание на съставките и наличните АЛЕРГЕНИ в крайният готов продукт. Възможно е при разрязване на тортата на място от декорацията да попаднат АЛЕРГЕННИ съставки в пълнежа.
  119,40 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ШАМФЪСТЪК И ЧЕРЕША

  Ганаш от бял шоколад Callebaut, шамфъстък, сладко от череши. *Не е подходящо за хора страдащи от целиакия.
  2,40 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ