Гергьовден

Гергьовден

4 резултата
 • ПРАЗНИЧНА ТОРТА СВ. ГЕОРГИ

  Вкус: маскарпоне с горски плодове - нежен крем Маскарпоне с горски плодове и бели трюфел блатове. Размер: 4-6 парчета. *Поръчки за тортата се приемат само за датите 4-ти, 5-ти и 6-ти май.*Продуктът ще бъде наличен във фирмените ни магазини на 4-ти, 5-ти и 6-ти май.
  37,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • АГЪНЦЕ

  Поръчки за тортата се приемат само за датите 4-ти, 5-ти и 6-ти май.В цената не е включена декораторска плочка за поздрав. Ако желаете може да я добавите като артикул и да напишете текста за поздрав.*Декораторските торти може да съдържат неядливи материали участващи в декорацията - дървен шиш; дървени клечки; телчица (тичинка), която може да има допир до хранителният продукт; пластмасов профил; хартиени и растителни елементи.Внимание! Всеки отделен модел декораторска торта съдържа в себе си два компонента – вид на пълнежа и съответната декорация.В приложеното на страницата каре може да се запознаете и да изберете вида на всеки пълнеж и наличието на съответните АЛЕРГЕНИ в него.Някои декорации могат да съдържат в съставките си АЛЕРГЕНИ.По тази причина учтиво Ви молим преди да финализирате поръчката си за даден модел декораторска торта с избран от вас вид пълнеж, да прочетете в полето ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ пълното описание на съставките и наличните АЛЕРГЕНИ в крайният готов продукт.Възможно е при разрязване на тортата на място от декорацията да попаднат АЛЕРГЕННИ съставки в пълнежа.
  98,20 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • МЕДЕНА БЛИЗАЛКА АГЪНЦЕ

  Ръчно изрисувана медена близалка, приготвена с висококачествен мед, пресни яйца и канела. *Продуктът ще бъде наличен във фирмените ни магазини.
  6,40 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ
 • РИСУВАНА МЕДЕНКА БЯЛА ОВЧИЦА

  Ръчно изрисувана меденка, приготвена с висококачествен мед, пресни яйца и канела.*Продуктът ще бъде наличен във фирмените ни магазини.
  7,90 лв/бр. РАЗГЛЕДАЙ