4 резултата
 • "ИЗПЕЧИ С МАМА, НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ТАТЕ"

  Изпечете заедно вкъщи! Пренесете аромата от работилницата на ''100 грама сладки'' във Вашия дом.Предлагаме Ви пет от любимите на всички вкусове, от специалната селекция на ''100 грама сладки''.Вкусове:- Бадемови сладки с портокал и шоколад- Бадемови сладки с червени боровинки и портокал- Сладки пистачо- Сладки шоколадово сабле- Сладки ругателаПриблизителен грамаж на кутията: 1,200кг-1,300кг.Заедно с кутията получавате и инструкция от нашите пекари и еднократни ръкавици.
  26,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ДОМАШЕН WORKSHOP ВЕЛИКДЕН

  Сладко забавление за малки и големи вкъщи! Организирайте забавление за цялото семейство, декорирайте сами вкусните ни меденки и спечелете сладък подарък. Изпратете ни снимка на вашите меденки до 19 април на съобщение в нашата facebook страница.На 20 април ще обявим победителя - за него сме подготвили награда - изненада!Брой меденки в кутията: 12бр.Заедно с кутията получавате и инструкция от нашите художници и еднократни ръкавици.
  24,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • КЪПКЕЙКОВЕ "УКРАСИ СИ САМ"

  Получавате кутия с 6 къпкейка, крем за завършване на къпкейковете, семпла украса по зададена от вас идея.Вкус: 3бр. ванилови и 3бр. шоколадови.Получавате и инструкция от нашите художници и чифт еднократни ръкавици.
  21,90 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА
 • ТОРТА "УКРАСИ СИ САМ"

  Получавате торта, семпла украса по зададена от вас идея, крем за завършване на тортата, цветово съобразен с украсата на тортата.Вкус: маскарпоне с горски плодове - нежен крем Маскарпоне с горски плодове и бели трюфел блатове.Размер: 6-8 парчета.Получавате и инструкция от нашите художници и чифт еднократни ръкавици.
  29,00 лв/бр. ЗА ПОРЪЧКА