Всеки ден с много любов и внимание, в уютната атмосфера профилирани работилници, ние създаваме специално за вас изискани и нежни сладки.

 

КАК СЕ СЪЗДАВАТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Торти и пасти


Всеки ден приготвяме за Вас торти и индивидуални десерти. В нашите работилници ухае на малини, канела, ванилия и шоколад - използва Използваме пресни яйца, пълномаслена сметана, краве масло, белгийски шоколад Callebaut, Бурбонска ванилия, внимателно подбрани ядки, пресни плодове и замразени специално за нас, в период на пълна зрялост сезонни плодове.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Кетъринг


Създадохме солени и сладки хапки, комбинирани по подходящ начин, за да задоволят всеки вкус. Кетъринг платата са подходящи за закуска, обяд в офиса, бизнес среща.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Макарони


Обучени в най-добрите френски школи, за да създадем за Вас най-вкусните макарони. Не съдържат глутен.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Шоколад


С много любов и вдъхновение приготвяме за Вас шоколадови фигури и бонбони чрез специална ръчна технология. Използваме висококачествен белгийски шоколад Callebaut, кремове от пресни плодове и оригинални алкохоли.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сладолед


Използваме оригинална италианска технология за направата на джелато. С много усърдие и внимание подбираме суровините, за да създадем разнообрани вкусови комбинации – яйца, високомаслено мляко, белгийски шоколад, пресни плодове.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Пекарство и хляб


Вземете топла закуска или прясно изпечен хляб за Вашата трапеза. Старателно селектираме френски, руски, немски и чешки рецепти, за да създадем разнообразни кексове, кишове, кифли, баници, хляб.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Подаръци


Предоставяме разнообразни възможности да зарадвате близък или приятел със сладко изкушение от нас.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Соленки


Соленките ни се приготвят всеки ден по различни рецепти. Използваме пресни яйца, кравe масло, смeтана. Различни видове сирена, билки и ядки. Идеално допълнение към чаша вино, горещ чай или за всеки Ваш повод.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Сладки


Всеки ден с много любов приготвяме ръчно нашите сладки по рецепти събирани от цял свят. В пекарната ни ухае на шоколад, канела, печени бадеми, портокал, ванилия и разбира се, на много масло

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Декораторски торти


Тортите ни са истинско произведения на сладкарското изкуство. Нашите декоратори с много умение и старание могат да пресътворят всяка Ваша идея в сладкарско бижу с красива и атрактивна визия. Широк е изборът на торти в нашия каталог с различни украси за всякакъв празник и специален повод.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Сладкарски работилници


Ако сладкарството е Вашата страст, то сладкарските ни работилници за точно за Вас. Подарете си комбинация от знания, съчетани с приятни емоции в професионална обстановка. Следете календара с предстоящите събития и запазате място в сладкарските ни курсове.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Сватбен сезон


Всяка година екипът ни от професионалисти следи актуалните тенденции и разработва нови идеи за сватбения Ви ден. Ние работим по Ваши идеи и бюджет. Свържете се с нас и поискайте безплатна консултация за Вашата сватбена торта, подаръци за гостите, сладък бар и др.

КЪМ ONLINE ПАЗАРУВАНЕ

Коледа


Нашата коледна селекция от торти, меденки, бонбони са част от магията на празничното настроение на всеки дом. Коледните кошници на 100 грама сладки са чудесен начин да засвидетелствате уважение или направите комплимент на вашите бизнес партньори, клиенти, колеги или приятели.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ